Categories
Annonce

Rivian

Overvejer du at investerer i Rivian Aktier? Så kan du med god fordel læse alt du skal vide om virksomheden herunder.

Rivian er en amerikansk producent af elektriske køretøjer og teknologi til bilvirksomheder. Virksomheden blev grundlagt i 2009 af brødrene Robert Scaringe og RJ Scaringe, og deres virksomhed specialiserer sig i det såkaldte ” skateboard ” platform, hvor de selv bygger biler ovenpå, men er også en platform hvor andre virksomheden kan bygge på. Rivian har også udviklet software, tjenester og opladningsløsninger, som er med til at sænke omkostningerne og øge oppetiden. Dette er med til at hjælpe sig selv, men også andre virksomheden med at nå deres individuelle bæredygtighedsmål.


Rivian selv, har bygget biler i klassen Pickup trucks og SUV´er, og i det amerikanske er de begyndt at blive meget populære, faktisk så populære at de har udviklet en APP, hvor man kan se hvor deres ladere er, samt tilrette sin rute, så man aldrig behøver at frygte om man kan nå hen til en ladestander. Deres produkter er drevet af 100% vedvarende energi, og har planlagt at opsætte mere end 10.000 niveau 2 ladestandere i henholdsvis USA og Canada.


I og med Rivian er et forholdsvis nyt firma, så har de stadig lang vej endnu, deres flåde af biler, får ikke den helt store ros, blandt andet er kvaliteten af bilen ikke noget der er værd at skrive hjem om, og der er rigtig meget plastik både indvendig og udvendig. Med det sagt, så er firmaet også oppe imod andre firmaer, som har været på markedet længere, og har meget mere erfaring, indenfor elbiler og den teknologi de anvender.

Rivian har også kurs mod det europæiske marked, og planlægger at sælge biler i EU indenfor de næste år, og være endnu mere konkurrerende med mærker som Tesla, Toyota og de andre populære bilmærker som er i Europa.