Annonce

Overvejer du at få kat? – Så læs de gode tips her!

Savner du selskabet af et kæledyr i dit hjem? Måske havde du kæledyr som barn og dermed voksede op med en kat, hund eller et andet dyr igennem barndommen og teenageårene. Det gør måske, at du endnu mere savner en ven med pels som selskab derhjemme. Men uanset, om det eksempelvis er en kat eller en hund, du gerne vil have, så skal du tænke dig grundigt om, inden du anskaffer dig et dyr. For det kræver meget. Læs med her.  

En kat kræver tid 

Har du tid nok til at passe din kat, hvis du anskaffer en? Selvom katte ikke kræver lige så meget som hunde generelt, så er det stadig et dyr, som er afhængigt af dig, og en kat har også behov for selskab. Rejser du meget, eller er du aldrig rigtigt hjemme, så er det nok ikke en god idé at få en kat.  

Et hjem med kat 

Skal katten være en indekat, eller skal katten have adgang til at gå ud? Bor du i lejlighed eller i hus? Det besværliggør jo en del at bo i en lejlighed højt oppe, hvis man også ønsker at katten skal kunne rende ud, som det passer den. Bor du i hus, kan du jo eventuelt få anskaffet en Staywell 715 Kattelem, så katten har mere frihed. Bor du i lejebolig, herunder lejlighed, så skal du højst sandsynligt også have tilladelse til at have dyr.  

Penge til at have en kat 

Det koster altså noget at have dyr. En kat, har også behov for flere ting, herunder mad, legetøj, udstyr og andre ting. Derudover, er der også dyrlægeregninger, som kan løbe op. Det koster altså noget at have kæledyr. Det skal man også have med sig i overvejelserne.