Annonce

Hunger + frigivelse: Din guide til forårets formørkelsessæson

Føler du en mærkelig, uforklarlig tiltrækning i dit liv på det seneste? Et træk, du ikke helt kan pakke ud? Det kan være, at vi er ved at gå ind i et kritisk astrologisk rum – forårsformørkelsesperioden. Her på vores blog, Hunger + Release, er vi dine guider, mens sæsonens energi skifter og forvandler sig. Vi vil undersøge, hvad dette kraftfulde rum betyder, og hvordan du bedst arbejder med det. Lad os begynde vores udforskning. Du kan lære en masse om horoskoper, astrologi og stjernetegn på https://horoskoper.net/vaegten/ .  Hos os kan du også få vist dit eget horoskop. Du kan vælge mellem fire forskellige horoskoper, herunder vores vellidte parhoroskop.

I astrologi sker en formørkelse, når Månen bevæger sig mellem Jorden og Solen og skaber en skygge på vores planet. Dette bringer Solen, Månen og Jorden på linje med hinanden i en lige linje, eller i astrologiske termer, en “grand trine”. Solen er egoet, Månen er følelserne, og Jorden er den fysiske krop. Så når disse tre kommer på linje, kan vi opleve en total frigørelse af energi. Frigørelsen kan være fysisk, følelsesmæssig eller mental – eller en kombination af alle tre. Det kan være en kraftfuld oplevelse, som kan efterlade os med en følelse af rumfornemmelse, afbrudt forbindelse og “ude af balance”.

Hvis du mærker virkningerne af forårets formørkelsestid, skal du vide, at du ikke er alene. Det er en tid, hvor vi alle kan føle os lidt løsrevet. Men det er også en tid med ny begyndelse, genfødsel og fremkomst fra skyggerne. Så hvordan kan du bedst arbejde med denne kraftfulde årstid?

Først er det vigtigt at få klarhed over, hvad du ønsker at slippe.

Hvad tjener dig ikke længere? Hvilke mønstre eller adfærdsmønstre ønsker du at slippe. Når forårsformørkelses-sæsonen ankommer, er det vigtigt at reflektere over, hvilke mønstre eller adfærd vi ønsker at efterlade. Dette er en tid med nye begyndelser, genfødsel og en tid, hvor vi kommer ud af skyggerne. Ved at blive klar over, hvad vi ønsker at slippe, kan vi skabe plads til det, vi ønsker at manifestere i vores liv. Formørkelser er en tid med intens energi og kan ofte give os en følelse af rumlighed, manglende forbindelse og “ude af balance”. Så hvordan kan vi bedst arbejde med denne kraftfulde årstid? En måde at arbejde med energien fra en formørkelse på er at sætte intentioner for det, vi ønsker at manifestere i vores liv. Ved at tage os tid til at reflektere over vores mål, og hvad vi ønsker at opnå, kan vi bedre tilpasse os universets energi.

En anden måde at arbejde med formørkelsessæsonen på er at tilbringe tid i naturen.

At forbinde sig med naturen kan hjælpe os med at grundfæste os og lette noget af den “rumlighed”, der kan følge med en formørkelse. Hvis du føler virkningerne af forårets formørkelses-sæson, skal du vide, at du ikke er alene. Det er en tid, hvor vi alle kan føle os lidt forvirrede. Men det er også en tid med ny begyndelse, genfødsel og fremkomst fra skyggerne. Så tag dig tid til dig selv, sæt nogle intentioner og nyd turen.