Annonce

I forlænge af vores tidligere artikler om emnet, får du her en række artikler, der kan hjælpe dig med at holde dig ung og flot igennem dit voksne liv og alderdom.

Læs med i anden del af vores serie om skønhed og flot hud.

Gnid det ind

Mens vand hjælper din hud med at forblive hydreret indefra og ud, kan du også hjælpe den på vej ved at sikre dig, at du konsekvent bruger den rigtige slags fugtighedscreme. Fugtet hud ser ikke kun bedre ud, den er også stærkere og bedre i stand til at bekæmpe eventuelle irriterende stoffer.

Fugtighedscreme består af to komponenter, der hjælper din hud med at føles blød og smidig: fugtighedsbevarende midler, som trækker vand ind fra luften til din hud, og blødgørende midler, som hjælper med at styrke din huds lipidbarriere og holder på fugten.

Cremer og fugtighedscremer er ikke alle skabt lige. Det er vigtigt at bruge Clinical Grade-produkter med bedre absorption og penetration ind i huden, også med højere aktive ingredienser, for de bedste resultater, og understøttet af kliniske undersøgelser, der er bevist at behandle og beskytte huden. Disse resultatdrevne hudplejeprodukter af klinisk kvalitet sælges kun hos læger som os.

Spis en kost rig på planter

Fordelene ved en kost med masser af frugt og grøntsager er mange. De giver vigtige næringsstoffer, der hjælper med at understøtte sund aldring og holde din krop ung, både indvendigt og udvendigt. Frugt og grøntsager øger også dit indtag af phytonutrients, som hjælper din krop med at afværge de skadelige virkninger af frie radikaler, der findes i miljøet. Sigt efter at spise en sund kost, der hovedsageligt består af frugt og grøntsager, suppleret med fuldkorn og sunde, magre proteiner.

Kom i gang

At forblive aktiv er nyttigt for at opretholde en sund vægt, men vidste du, at det er bevist, at det også hjælper dig til at se yngre ud? Forskning har vist, at kraftig træning, især høj intensitet intervaltræning (HIIT), kan bremse din aldring på cellulært niveau med næsten 10 år.

Men fordelene stopper ikke der – motion øger også blodgennemstrømningen, flytter ilt og vigtige næringsstoffer i hele din krop, hvilket fører til et mere ungdommeligt udseende. Derudover er regelmæssig motion afgørende for at bevare styrke og muskelmasse, hvilket også kan prale af et væld af sundhedsmæssige fordele og kan tilføje år til din levetid.

Etabler en god rutine

Selvom der er trin, der kan tages for at hjælpe med at vende skader på din hud, er det så meget nemmere at hjælpe med at forhindre skaden, før den begynder. Gør en god hudplejerutine til din daglige vane. Sigt efter at bruge en skånsom rens og eksfoliering, og sørg for, at du bruger de rigtige behandlinger og serum til din hudtype og behov, så du ikke får for mange bekymringsrynker, når du bliver ældre. Og sørg for at bruge en daglig fugtighedscreme for at øge din huds elasticitet og holde den hydreret.

Begræns alkohol og koffein

Mens vi elsker en god martini eller latte lige så meget som den næste person, og begge dele alkohol og koffein kan have sundhedsmæssige fordele, når de indtages i moderate mængder, for meget kan forårsage kaos på din hud. Begge kan dehydrere din krop og berøve den for vigtige næringsstoffer. Hvad der er endnu værre er, at nogle af disse effekter kan være permanente.

Beskyt din hud nu for en smuk fremtid

Der er ingen erstatning for at passe godt på din hud, og det vil i sidste ende vise, hvordan du behandler den. Hvis du har spørgsmål om pleje af din hud, eller hvis du gerne vil have hjælp til at skrue tiden tilbage, er vi her for dig