Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/f/oteo.dk/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 629 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/f/oteo.dk/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 629 Om OTEO - OTEO

Vi er OTEO

Med OTEO som din samarbejdspartner er du garanteret en skræddersyet løsning, der tager udgangspunkt i din virksomhed og de behov din forretning bygger på!

Kreativt web- og mediebureau

Vi stiller skarpt på dine behov og finder i fællesskab den bedst mulige måde at fremhæve din virksomheds kvaliteter og profil.

slider-image-15
Gennemsigtige løsninger

OTEO er et kreativt web- og mediebureau med placering i Viby J. Vi består af et stærkt team, med mange års erfaring i IT-branchen, samt salg og markedsføring.
Hos OTEO tror vi på gennemsigtige løsninger med vores kunders fulde identitet og værdier i fokus. Vi baserer vores arbejde på et samarbejde mellem vores udviklingsafdeling, grafikere og din virksomhed for at sikre mere end bare det skarpeste resultat, men også den bedste oplevelse for dine besøgende.

Dit udtryk

Vi stiller skarpt på dine behov og finder i fællesskab den bedst mulige måde at fremhæve din virksomheds kvaliteter og profil.

Fra start til slut

En hjemmeside er kernen i din virksomheds udtryk på nettet og skal opfattes som centrum for de mange indfaldsveje online, der leder trafikken af mennesker til dit budskab.

Vi stiller skarpt på dine behov og finder i fællesskab den bedst mulige måde at fremhæve din virksomheds kvaliteter og profil.

Vi koncentrerer os om at imødekomme dine behov og leder din virksomhed sikkert igennem processen fra start til slut.

slider-image-15

Kunderne siger

Jeg havde brug for en ny hjemmeside til at præsentere min portfolio overfor nye potentielle kunder. Vigtigst for mig var at mine besøgende hurtigt kunne få et overblik over mine værker og filtrere mellem forskellige kategorier. OTEO forstod mine behov og leverede deres arbejde som aftalt!
Alt i alt en god oplevelse!

Hos Profil Maatter havde vi brug for en større omlægning af vores visuelle identitet både ift. logo, brochure og hjemmeside. OTEO lavede en samlet løsning med alt vi skulle bruge og leverede opgaven som aftalt. Tak OTEO!

Hos DCB-Tuning havde vi brug for et værktøj, hvor vores kunder hurtigt kunne finde deres køretøj og få et overblik over, hvad vores tuning ville give af udbytte. Vi havde længe forsøgt at finde en virksomhed, som kunne løfte opgaven, men enten takkede web-bureauerne nej eller også var de for dyre. OTEO havde kapacitet til opgaven og fik bygget vores nye hjemmeside med mere end 3.000 undersider! Kan kun anbefales!

Vi havde brug for en ny hjemmeside for vores to butikker i Aarhus og København. Som tatovørforretning er det vigtigt for os at sende et professionelt udtryk til vores kunder – nye som gamle – og det hjalp OTEO os med. Vi blev taget med igennem hele processen og fik indflydelse på så meget som vi ville!
Vi er helt sikkert tilfredse med vores nye hjemmeside.

Rasmus Balstrøm Rasmus Balstrøm Kunstner
Michael Schnedler Michael Schnedler Profil Maatter
Jesper Pedersen Jesper Pedersen DCB-Tuning
Jonas Stegemeier Jonas Stegemeier Tatovøren Aarhus & KBH