Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/f/oteo.dk/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 629 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/f/oteo.dk/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 629 Kunderne siger - OTEO

Kunderne siger

Jeg havde brug for en ny hjemmeside til at præsentere min portfolio overfor nye potentielle kunder. Vigtigst for mig var at mine besøgende hurtigt kunne få et overblik over mine værker og filtrere mellem forskellige kategorier. OTEO forstod mine behov og leverede deres arbejde som aftalt!
Alt i alt en god oplevelse!

Hos Profil Maatter havde vi brug for en større omlægning af vores visuelle identitet både ift. logo, brochure og hjemmeside. OTEO lavede en samlet løsning med alt vi skulle bruge og leverede opgaven som aftalt. Tak OTEO!

Hos DCB-Tuning havde vi brug for et værktøj, hvor vores kunder hurtigt kunne finde deres køretøj og få et overblik over, hvad vores tuning ville give af udbytte. Vi havde længe forsøgt at finde en virksomhed, som kunne løfte opgaven, men enten takkede web-bureauerne nej eller også var de for dyre. OTEO havde kapacitet til opgaven og fik bygget vores nye hjemmeside med mere end 3.000 undersider! Kan kun anbefales!

Vi havde brug for en ny hjemmeside for vores to butikker i Aarhus og København. Som tatovørforretning er det vigtigt for os at sende et professionelt udtryk til vores kunder – nye som gamle – og det hjalp OTEO os med. Vi blev taget med igennem hele processen og fik indflydelse på så meget som vi ville!
Vi er helt sikkert tilfredse med vores nye hjemmeside.

Rasmus Balstrøm Rasmus Balstrøm Kunstner
Michael Schnedler Michael Schnedler Profil Maatter
Jesper Pedersen Jesper Pedersen DCB-Tuning
Jonas Stegemeier Jonas Stegemeier Tatovøren Aarhus & KBH

Vil du gerne høre mere om vores produkter?

Udfyld nedenstående formular og bliv kontaktet når det passer dig!

 OTEO Site OTEO Shop SEO Andet

Send