Uncategorised

Tag på hyggelig familieferie på Fyn

Er I ved at overveje, hvor næste familieferie skal gå hen? Godt nok er sommerferien kun lige overstået, men det hindrer jer jo ikke i både at finde inspiration til næste års ferie, men også til måske at kigge i retning af for eksempel efterårsferien. Hvis I er til familieferie på Fyn, så prøv at se med her. En ferie behøver ikke altid at gå til det store udland – man kan sagtens få en rigtig god ferie i Danmark.

Samtidig er det ofte lidt nemmere at komme på ferie i Danmark. Uanset om I er i bil eller med offentlig transport er det til at rejse på tværs af landet på relativt kort tid, og så har I det mere tid at holde selve ferien i. Vejret i Danmark kender man aldrig på forhånd – og derfor er det da også ekstra skønt, at man holder ferien et sted, der tilbyder forskellige aktiviteter, så der altid er noget at give sig til, hvis ikke det lægger op til strandferie.

Hvad er det, camping kan?

Overvejer du campingferie men er ikke helt overbevist om konceptet? For nogle er camping en livsstil, andre er ikke helt med på idéen. En af grundene til at camping fungerer så godt for børnefamilier, er blandt andet, at der altid er noget for børnene at give sig til. De kan lynhurtigt finde jævnaldrende at lege med, og de fleste campingpladser har områder, børnene kan boltre sig på. I som forældre kan enten hygge jer selv eller med andre på campingpladsen.

Camping er samtidig ikke begrænset til en bestemt ferieform. Uanset om I kommer i autocamper eller egentlig helst vil leje en hytte, er det noget, der kan lade sig gøre. I hytten kan I holde ferien med de samme fordele som andre campister, men hvor det måske føles lidt mere privat.