Categories
Annonce

Bliv inspireret til at blive din egen konge eller dronning

Der er små elementer i et eventyr der kan virke dragende på os, og det hænger sammen med at den virkelige verden også til tider kan spejles i et eventyrs opbygning. Vi møder måske ikke ligefrem trolde med 3 øjne eller kan kalde vores far for konge indtil vi selv overtager tronen, men ønsketænkningen om at leve lykkeligt til vores dages ende er i hvert fald den samme.

Find inspiration til hvordan du bliver konge eller dronning online

Selvfølgelig kan vi ikke bare læne os tilbage når vi er 30 år og sige at nu er det der skulle fylde i vores eget eventyr fyldt ud og vi lever nu lykkeligt til vores dages ende. Men billedligt kan vi nemt sætte vores eget liv parallelt med et eventyr, og faktisk kan du udnævne dig selv som konge eller dronning, hvis du selv mener at du er berettiget til den titel.

Det er selvfølgelig ikke som konge eller dronning af Danmark du kan udnævnes, men er du dygtig indenfor noget specifikt så er det efterhånden meget normalt at man præsenterer sig som Kongen af xxx. Du kan evt. læse mere her om hvordan du bliver kongen af internettet.

Du kan måske opleve at du bliver nødt til at investere i at blive specialist indenfor dit ønskede område. Man siger f.eks. at det kræver at beskæftige sig med noget som skuespillerfaget i mindst 10.000 timer, før man kan begynde at se sit mål. Men nogle gange er tiden ikke nok at investere, og der er det rart at du let kan få et billigt privatlån her online.

Intet eventyr uden modgang

Det er desværre ikke muligt her i livet at kun opleve medgang. Det er det for så vidt heller ikke i et eventyr, og det skyldes at hvis du ikke har oplevet modgang så har du ikke noget at sidestille medgangen med og du vil dermed aldrig opleve den.

Den værste modgang vi kender til er døden. Om end det er din egen afsked eller en du har nær, er det et utroligt svært emne og mange glemmer at forberede de praktiske ting bag en afsked såsom arv, dødsbo og selve begravelsen.

På hjemmesiden https://dodsbo-hjelpen.dk/ er det muligt for dig, der netop ønsker at være forberedt, at få professionelle folk til at hjælpe dig med de praktiske ting i forbindelse med en afsked.