Categories
Annonce

Nyheder om din hest og lån

Hvad sker der egentlig ude i Danmark lige for tiden? Blandt andet er DF’er rasende over nøgenbaderne, og der bliver gjort ulækre fund i køledisken i Netto. Bortset fra det, er det blevet nemmere end nogensinde før at optage et lån. Det kan være et lån til en rejse, en uforudset udgift eller noget nyt udstyr til hesten.

LendMe er en perfekt mulighed for netop dig, som akut mangler lidt ekstra i pengepungen. Det kan være alt fra en uforudset udgift eller gæld, som forårsager et behov for at låne penge. Man får mulighed for at få sendt sin låneansøgning videre til flere samarbejdsbanker, som sikrer det bedste tilbud grundet konkurrence. Desuden kan man få lavet et samlelån.

En ond cirkel

Et samlelån er genialt for den som er havnet i en ond cirkel med optagede lån, som udelukkende er taget for at betale andre lån af med. Det fungerer på den måde, at alle udgifterne og ens gæld bliver samlet i et enkelt samlelån. Det kan gøre det mere overskueligt at få betalt gælden af. Samtidig bliver gebyr og renter inkluderet i lånet. Dette medvirker at gælden hurtigt afvikles.

Her her en kort guide, omhandlende hvordan du nemmest får sat gang i dit nye lån:

  • Lånebeløb vælges; hvor meget har du brug for at låne?
  • Ansøgning udfyldes
  • Identifikation. For eksempel pas eller kørekort
  • Underskrift via NemID
  • Vent på svar og udbetaling

Skal vinterbadning forbydes?

Vinterbadning er blevet mere og mere populært på det seneste. Dog er det ikke alle, som er hoppet med på trenden. Jette Julius Kristiansen vil ikke finde sig i nøgenheden, som ifølge hende ødelægger udsigten i bestemte områder. Hun er medlem af kultur- og fritidsudvalget og har udtrykt stor utilfredshed efter at der er blevet frigivet 2,8 millioner til vinterbadefaciliteter.

Udover nyheder med nøgenhed findes der også andre artikler. Blandt andet om danskere på dødsdruk på Færøerne og gossip om store danske stjerner. Nyhederne opdateres dagligt, så man kan nemt holde sig opdateret. Der findes mange forskellige kategorier, som gør det nemt og overskueligt for læseren.

Kom i ga-hopla

Hvis man vil holde sig opdateret på hestefronten, står Magasinet Hest klar til at hjælpe. Her kan man læse om alt fra det bedste rideudstyr til forskellige hesteracer. Ridning i sig selv er rigtig god terapi, hvor man kan få en pause fra dagligdagens stress. Det er godt både mentalt og fysisk, da det er en helt særlig motionsform.

Det er det fordi, hoved og krop bliver nødt til at arbejde sammen. Det kræver at man er fokuseret og kan se fremad. Der skal være tillid til hesten, og balancen skal være i orden. Dyr er også en god måde at få motiveret og aktiveret børn. Derfor er det oplagt at begynde på ridning i en tidlig alder. På den måde opbygges der en tillid til dyret og sporten fra en tidlig alder.

Desuden er det skønt at komme ud i naturen, så man kan få frisk luft til hovedet.