Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/f/oteo.dk/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 629 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/8/c/f/oteo.dk/httpd.www/wp-includes/theme.php on line 629 Ydelser - OTEO

Grafisk Design

Alt indenfor den grafiske verden

Brochurer

Inden vi giver os i kast med din nye brochure, finder vi sammen frem til det udtryk, der bedst repræsenterer din virksomhed. Og når du står med det endelige produkt i hånden, er det naturligvis i form af en trykklar fil, der er lige til at sende til print.

Flyers

Flyers er en billig og effektiv måde at komme ud med dit budskab. Sammen finder vi frem til præcis det produkt, du har brug for, og designer et layout, der repræsenterer din virksomhed på bedste vis.

Visuel Identitet

Vi udarbejder en grafisk profil, der er et stærkt værktøj til positionering, branding og markedsføring af din virksomhed. Det signalerer professionalisme.

Logo Design

Vi har masser af gode idéer, og sammen finder vi frem til lige præcis det logodesign, der sætter sig fast i hukommelsen og samtidig udstråler det helt rigtige om jeres virksomhed.

Visitkort

Skal du bruge nye visitkort? Vi designer et fint visitkort fra bunden ud fra din nuværende visuelle profil. Vi tager hensyn til dine ønsker og behov og kan også opdatere dit nuværende visitkort med nyt logo eller andet lir.

Web Design

Det kan ikke siges nok, hvor stor betydning et flot website har for kundernes indtryk af dig og din virksomhed. Vi designer fine hjemmesider, bannerreklamer og en masse andre former for online annoncering, der giver blikfang og et professionelt indtryk af din virksomhed.

Tekstforfatning

Få sat ord på dine tanker

Dansk Teksforfatter

Ønsker du hjælp til dine tekster, så står vores tekstforfatter klar. OTEO hjælper dig med tekster til ethvert formål. Så hvis du skal have skrevet pressemeddelelser, nyhedsbreve eller opslag til Facebook, så tag kontakt til os og få et godt tilbud.

Salgstekster

Det er ikke altid nok at have lækre produkter eller topkompetente ydelser. Det er lige så vigtigt at formidle sine produkter på den helt rigtige måde. Vi hjælper dig med tekster til din hjemmeside, der giver kunderne det sidste skub til at kontakte dig eller lægge varen i kurven.

Pressemeddelelser

Sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst muligt vinkler historien om lige netop din virksomhed i en pressemeddelelse, der får mediernes interesse. Vi finder den unikke historie og skriver en fængende pressemeddelelse, der nok skal give pote.

Markedsføring

Få dit budskab ud

Annoncering

Ønsker du at få flere besøgende på din hjemmeside, så kan annoncering være et rigtig godt værktøj. Vi tilbyder annoncering indenfor både Google Adwords, sociale medier og affiliate marketing.

Marketingsplan

Har du brug for hjælp til din marketingplan? Hos OTEO lægger vi hele din marketingplan, så du kan få dit budskab ud. Sammen kan vi planlægge og eksekvere din strategi.

SEO

Vi hjælper dig med at komme frem på Google via søgemaskineoptimering (SEO). Vi optimerer din hjemmeside og lægger en SEO-strategi, så du kan slå dine konkurrenter!

Idegenerering

Er du løbet tør for ideer eller mangler du den rette ekspertise til at komme videre? Så står OTEO klar til at puste liv i din markedsføring!

Indholdsoptimering

Ved at lave indholdsoptimering af din hjemmeside, kan du få flere besøgende på din hjemmeside og flere salg!

Socialemedier

Markedsføring på de sociale medier har mange forskellige områder. Vi varetager din færden på de sociale medier, så du kan få flere kunder!

Fotograf

Få dit budskab ud

Proffesionelle billeder

Når en potentiel kunde besøger dit website, kan få sekunder afgøre om den besøgende bliver på din hjemmeside eller klikker væk. Det handler derfor om at skabe et godt indtryk, og det handler om at gøre det hurtigt.

Hos OTEO tilbyder vi vores professionelle fotografs ekspertise i at fange det rette udtryk af din virksomhed. Vi ved, hvad det kræver at skabe flotte og kreative billeder.

Husk – et billede siger mere end tusinde ord, og det er langt hurtigere at se på et billede end at læse en tekst.